Perenchutney

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg de peren toe en laar nog 40 koken, waarbij u om de IO minuten chutney over in een weckpot van 5 dl inhoud en laat hem volledig afkoelen. Bewaar hem tot gebruik in de koelkast - de chutney is aldus bewaard verscheidene weken houdbaar.

Perenchutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perenchutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Perenchutney van Sabina Posthumus
80 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Perenchutney Met Gember
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perenchutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Perenchutney van Sabina Posthumus
80 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Perenchutney Met Gember
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept