Iran: Gevulde Wijnbladeren

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de rijst met de tomaten, sjalot, peterselie, munt, kaneel, allspice, peper, zout, dille en rozijnen. Rol de wijnbladeren met 1 theelepel vulsel op als sigaren. Bedek een koekepan met de schijven tomaat of met de overgebleven wijnbladeren; leg daarop de gevulde wijnbladeren en doe er stukjes knoflook tussen. Meng de olijfolie met

0.7 dl water en met de saffraan, de suiker en het citroensap. Giet dit over de wijnbladeren. Leg er een schotel en dan een deksel op en laat op een zeer zacht vuur 2 uur sudderen. Laat de wijnbladeren in de pan afkoelen.

Iran: Gevulde Wijnbladeren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warak enab (gevulde wijnbladeren)
1 uur-
Bekijk recept
Gevulde wijnbladeren
1u20 min Snack
Bekijk recept
Wijnbladerpakketjes met hartige en zoete vulling
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Gehakt In Wijnbladeren
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kebab-bietspiesjes uit Iran
Bekijk recept
Iran:Kip Met Granaatappelsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Iran:Kip Met Granaatappelsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Iran: Kuku Bademjam (aubergine Omelet)
0-10 min -
Bekijk recept