Geitenvlees (kabritu Stoba)

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees de volgende dag in een pan met wat olie. Haal het vlees uit de pan en fruit de ui en de paprika. Dan het vlees er bij en als alles lekker pruttelt de in parten gesneden tomaat, knoflook en gesneden spaanse peper er bij doen. Dan het in water opgeloste bouillonblok er bij en de tomatenpuree en de in vieren gesneden champignons. Even doorverhitten en 1 1/2 uur laten pruttelen, dan deksel er af en nog 10 min. laten pruttelen.

Geitenvlees (kabritu Stoba) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carni Stoba,
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoba
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoba Die Boontje Largo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoba Papaja (Komkommer Salade)
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Saté Kambing met sambal goreng bloemkool
2 uur-
Bekijk recept
Rebekka's Stoofpot (geitenvlees)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamaicaanse Curry Van Geitenvlees Met Bruine Rum
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antillen: Stoofpot Met Geitenvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept