Seychellen:Creoolse Lamsschouder

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 35 gram boter in een pan en laat de uien licht kleur krijgen in de pan. Voeg dan het vlees toe en laat het flink braden. Roer het af en toe goed om. Als het vlees goed bruin is geven we er de geraspte kokosnoot bij en een eetlepel kerrie. Laat ook dit bruin worden, onder voortdurend roeren met de houten lepel. Voeg dan de kokosmelk toe samen met tijm, laurier, gember en kruidnagel. Doe de deksel op de pan en laat het zachtjes 40 minuten smoren. Kook intussen de rijst. Meng er als hij klaar is de rest van de boter door. Was wat peterselie en hak die fijn.

Seychellen:Creoolse Lamsschouder is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Seychellen:Riz Creole
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papagaaivis met Groenten
0 min
Bekijk recept