Auberginerijst Met Gehakt, Appel En Rozijnen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst. Wel rozijnen in 1,5 dl kokend water. Snijd aubergines in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui glazig. Voeg tartaat toe en bak rul. Bak aubergine al omscheppend mee. Voeg kerrie, bouillonpoeder, rozijnen en water toe. Laat mengsel afgedekt stoven op laag vuur. Voeg na 10 minuten de appel toe en eventueel nog wat water. Laat nog 5 minuten stoven. Voeg de rijst toe en roer goed door. Bestrooi de auberginerijst met koriander.

Auberginerijst Met Gehakt, Appel En Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept