Tarbot Met Tijmsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de visbouillon. Pocheer de tarbot gedurende circa 10 minuten in de hete visbouillon. Breng in de tussentijd de visbouillon met de tijm aan de kook en laat het op een niet te hoog vuur indampen tot er ongeveer per persoon een halve eetlepel vocht over zijn. Verwijder de tijm. Als de tarbot gaar is, haalt u hem uit de pan en houdt hem warm. De saus maken we door het ingekookte vocht ??n voor ??n klontjes koude boter te kloppen. Als het laatste klontje door de saus opgenomen is, het pannetje van het vuur nemen en direct met de gepocheerde tarbot serveren.

Tarbot Met Tijmsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met cranberry-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met sjalot-tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot, Gegratineerd
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept