Gevulde Duif Op Egyptische Wijze

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat 1 eetl. boter smelten in een grote pan en bak hierin de ui en de kippelevers tot de ui gaar is.Voeg de bulgur, de peterselie, munt en de helft van de bouillon toe.Breng dit aan de kook en laat het 10-15 minuten zachtjes sudderen, tot de bulgur gaar is en bijna alle vocht heeft opgenomen.Voeg zout en peper naar smaak toe.Vul de 4 vogels met het bulgurmengselSchik ze in een gietijzeren pan waar ze precies in passen en schenk de resterende bouillon erbij.Paats de afgedekte pan 1 1/4-2 1/2 uur in een op 160 graden voorverwarmde oven, of tot de vogels goed gaar zijn.Serveer ze met de saus, brood en een koud groentengerecht.

Gevulde Duif Op Egyptische Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept