Gefrituurde Ijsbol Met Passievruchtensaus.

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Omwikkel de bolletjes ijs met cake en druk het goed vast. Haal de ijs-cake pakketjes door het losgeklopt eiwit en door de kokos. Leg ze in de diepvries. Breng het water met de suiker aan de kook en voeg de suiker toe voor een suikersiroop. Voeg het vruchtvlees van de passievruchten toe en kook het even mee. Roer de Passoa erdoor en laat het afkoelen. Verhit de frituurolie tot ca. 180?C.Frituur de ijsbollen heel kort tot de kokos goudbruin is. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.

Gefrituurde Ijsbol Met Passievruchtensaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstdessert met tropische passievruchtensaus
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanillemascarpone met passievrucht
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocadococktail met passievruchtensaus
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eendenborst Met Passievruchtensaus
20-30 min -
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept