Gevulde Wilde Duif

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het kleingesneden spek uit in een pan en fruit hierin de gehakte sjalotten. Voeg de verkleinde champignons, de worchestershiresauce, het bonekruid en de nootmuskaat toe en meng dit. Vul hiermee de duiven en maak de buikholte dicht (met cocktailprikkers of keukendraad). Leg de duiven met de klontjes boter in een ovenschaal of braadslede. Plaats deze in een voorverwarmde oven (200 graden) gedurende ongeveer 10 minuten en vervolgens op 175 graden gedurende 25 minuten. Keer de duiven regelmatig en bedruip ze met het braadvocht. Neem de duiven uit de oven en leg ze op een voorverwarmde schaal. Maak jus door water aan het braadvocht toe te voegen. Tip: Maak jus door 1 dl. witte wijn of bouillon aan het braadvocht toe te voegen.

Gevulde Wilde Duif is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duif Met Amandelen En Uien
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En
30-60 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept