Asperges Met Botersaus En Verse Kruiden

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de asperges rechtop in de ketel en vul met water tot de asperges helemaal onderstaan. Voeg een beetje zout toe en breng aan de kook. Maak intussen de botersaus. Doe de sjalotjes en azijn in een hoog keteltje. Breng aan de kook en laat de sjalotjes gaar worden. Laat de azijn verdampen. Laat de pan afkoelen. Zet dan het keteltje in een bainmarie. Voeg al kloppend met een garde de boter beetje bij beetje bij de sjalotjes en blijf roeren totdat er een gladde saus ontstaat. Breng op smaak met zout en peper. Probeer het zo uit te kienen dat alles ongeveer tegelijkertijd klaar is.

Asperges Met Botersaus En Verse Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept