Antillen: Stoofpot Met Geitenvlees

5
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het vlees in een schaal en sprenkel er limoensap over. Smelt de boter bij matige warmte in een grote, diepe pan en fruit hierin het vlees aan alle kanten lichtbruin. Voeg ui en knoflook toe en fruit deze 1 minuut. Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het 5 minuten pruttelen.Verwarm intussen de oven voor tot 180 graden.Schep het mengsel in een casserole, leg er een deksel op en zet het in de oven. Laat het 75-90 minuten bakken (lamsvlees 45-60) tot het vlees gaar is.Heet opdienen.

Antillen: Stoofpot Met Geitenvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Saté Kambing met sambal goreng bloemkool
2 uur-
Bekijk recept
Rebekka's Stoofpot (geitenvlees)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenvlees (kabritu Stoba)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamaicaanse Curry Van Geitenvlees Met Bruine Rum
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Visballetjes (Caraïbisch gebied & Antillen)
25 min Snack
Bekijk recept
Rode bonensoep van de Antillen /Sòpi di Bonchi kòrá
2 uur-
Bekijk recept
Stooflapjes Uit De Antillen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept