Rogvleugel Met Saffraansaus En Zeekraal

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Witte wijn, visbouillon en Noilly Prat met gehakte sjalotje inkoken tot ca. helft, zeven; Room Culinair toevoegen en opnieuw tot ca. helft inkoken; port en saffraan toevoegen (tot zover ook voor te bereiden); intussen rogvleugel in ca 6 min. gaar stomen en zeekraal (in pan met klontje boter en wat water) in ca 8 min stoven; saus afmaken door de boter er blokje voor blokje door te kloppen (met een vork of een kleine garde); rogvleugel fileren

Rogvleugel Met Saffraansaus En Zeekraal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootmoeders scholfilet met zeekraal en zachte boterjus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Gepocheerde rogvleugel met groentjes
Bekijk recept
Rogvleugel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rogvleugel met rodebietensalade
20 - 30 min -
Bekijk recept