Tarbotfilet Noirmoutier Met Witbier En Peterseliepuree

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in een grote kookpot met gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en schil ze. Was en hak de peterselie. Plet de aardappelen met een vork. Kruid ze met peper en zout. Voeg olijfolie en de gehakte peterselie toe. Pel en versnipper de sjalot. Meng de visfumet, het bier, het citroensap, de honing, de sjalot en de peper in een kookpot. Laat het mengsel tot 2/3 inkoken en zeef het daarna met een puntzeef. Monteer het met de rest van de boter. Schil de citroen à vif en snijd hem in partjes. Bak de tarbotfilets met een nootje boter in een pan. Leg de vis op keukenpapier zodra hij gaar is (en de plakjes van de vis loskomen) en houd hem warm. Plaats in het midden van elk bord een ring in roestvrij staal, die u met puree vult. Druk aan, verwijder de ring en schik een stuk vis op de puree. Giet de saus rond de puree. Garneer het bord met partjes citroen en enkele twijgjes dille

Tarbotfilet Noirmoutier Met Witbier En Peterseliepuree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met ricotta gevulde kiprolletjes met peterseliepuree
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipragout met peterseliepuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met Fourme d'Ambert en peterseliepuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Tarbot Culinair
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tarbotfilet met gele paprika en kappertjes
20 - 30 min -
Bekijk recept