Hachis Parmentier Au Confit De Canard

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignons in schijfjes snijden en in 20 gr boter aanstoven. Wanneer deze gaar zijn, in grove stukken hakken en peper en zout toevoegen. De eendeboutjes verwarmen in de oven of microgolfoven en het vlees verbrokkelen. De metalen ringen invetten en op een ovenbestendige schaal zetten. De ringen vullen als volgt: gehakte champignons, het eendenvlees - lichtjes aandrukken - bedekken met een laagje aardappelpuree en de bovenzijde besmeren met eigeel. Goudgeel laten worden in een voorverwarmde oven van 180?C. Saus: De lichtjes gekneude jeneverbessen laten trekken in de warme kalfsfond en de saus opwerken met de boter.

Hachis Parmentier Au Confit De Canard is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frankrijk - Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Confit De Canard Met Zuurkool
30-60 min -
Bekijk recept

Hachis parmentier van gegrilde kip met pompoenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis parmentier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis Parmentier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Keukentermen
0 min
Bekijk recept