TOM YUM GUNG

8
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van de garnalen de koppen en staarten scheiden. De staarten afpellen. De wok verhitten. Olie erin doen met de garnalenkoppen en schalen. Roerbak gedurende 2 minuten. De bouillon toevoegen, zo ook de sereh, gember, knoflook en daon djerukpurut. Gedurende 20 minuten sudderen. Af laten koelen en zeven. De bouillon weer verhitten, de garnalenstaarten, vissauce, chili pasta en citroensap toevoegen. 3-4 minuten sudderen. Gegarneerd met korianderblaadjes en de lente-uitjes. Serveer de chilipasta apart zodat ieder er al of niet gebruik van kan maken.

TOM YUM GUNG is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vietnamees Lychee-gemberijs (Kem Trai Vavoi Gung)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (kem Trai Vavoi Gung)
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (kem Trai Vavoi Gung)
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Ngeu Xao Gung
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten met grijze garnaalkes
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip-avocadosandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept