Sauerbraten

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beboter de romertopf.Neem het vlees uit de marinade en dep het droog met een stukje keukenpapier. Wrijf het vlees in met zout en olie.Leg vlees, ui, spekzwoerd, laurierblad, reepjes knolselderij en reepjes wortel in de romertopf. Schenk de bouillon erbij.Sluit de romertopf en zet hem gedurende 150 minuten op 200 graden in de niet voorverwarmde oven.Schenk voor meer saus een paar maal wat voorverwarmd marinadevocht bij het vlees.Zeef het kooknat en bind het met wat aangemengde maizena.

Sauerbraten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sauerbraten 'suddervlees'
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Wurttemberger Sauerbraten
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst Sauerbraten ( Zoet-zure Saus)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sauerbraten
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sauerbraten 'suddervlees'
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Wurttemberger Sauerbraten
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst Sauerbraten ( Zoet-zure Saus)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Sauerbraten
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept