Groentenschotel Uit De Romertopf

2
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ui en knoflook in hele kleine stukjes. Kneed de snippers met de gehaktkruiden door het gehakt en draai daar balletjes van. Maak de groenten schoon en snijd ze in stukjes. De aardappels kunnen met schil gebruikt worden als deze er schoon uitziet en als deze makkelijk geboend kan worden. Schud de groenten om met de kerriepoeder. Leg ze onder in de Romertopf en verdeel de gehaktballetjes erover. Zet de Romertopf met deksel in de koude oven en stel hem in op 250?C. Bak het gerecht in 5 kwartier gaar. Eventueel het laatste kwartier de deksel eraf halen, zodat de gehaktballetjes lekker bruin worden.

Groentenschotel Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Provencaalse Groentenschotel Uit De Oven
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappel-groentenschotel met kokoscreme
0 min
Bekijk recept
Provencaalse Groentenschotel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept