Florentijnse Visgratin

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sjalot in olijfolie fruiten. De diepvriesspinazie toevoegen. In een gesloten pan op een laag vuur bakken. Op smaak brengen met zout, peper, olijfolie, nootmuskaat. Een lichte bechamelsaus maken door meel op te lossen in melk. Een court-bouillon maken door de groenten 10 minuten in water te koken. Daarin de visfilet 5 minuten pocheren. De visfilets uit de court-bouillon halen en goed laten uitlekken. De zichtbare graten verwijderen. In een pyrexschaal een bedje spinazie leggen, met daarop de visfilets. Overgieten met de bechamelsaus en bestrooien met geraspte kaas. 20 minuten in een oven van 175?C zetten.

Florentijnse Visgratin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makkelijke visgratin
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fish pie - visgratin
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgratin In Witte Wijn
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steaks op Florentijnse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steaks gevuld op Florentijnse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata op Florentijnse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Kabeljauw
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept