Hartige Shoarmataart

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plakjes bladerdeeg op aanrecht uitleggen, 10 minuten laten ontdooien. Uien snipperen en samen met vlees bakken. Monchou in blokjes snijden. Eieren kloppen, room toevoegen en kruiden toevoegen. Bladerdeeg in springvorm uitleggen, naden met water afdichten. Vlees met blokjes monchou in springvorm doen. Eiermengsel over vlees verdelen. Met overgebleven bladerdeeg afdichten, en zijkanten naar binnen klappen 35-45 minuten in voorverwarmde oven op 200 graden bakken. Serveren met knoflooksaus en sla.

Hartige Shoarmataart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart met witte kool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept