Videetjes Met Grijze Garnalen En Mousselinesaus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dompel de tomaten onder in kokend water, pel ze, ontpit ze en snij ze in blokjes. Snij de champignons in vieren en bak ze in een pan zodat ze hun vocht verliezen. Laat de bladerdeegbakjes warm worden, zoals op de verpakking is aangeduid. Klop de slagroom stevig op. Klop in een kom de eierdooiers los met 1 eetlepel water. Maak een bain-marie klaar en zet de kom erin. Neem het mengsel van het vuur zodra het schuimt en stevig wordt en voeg er beetje bij beetje de boter aan toe. Blijf goed kloppen. Voeg peper, zout en een eetlepel citroensap toe. Spatel het mengsel onder de saus. Verdeel de garnaaltjes (hou er een paar apart), de champignons en de tomaten over de 4 bladerdeegbakjes en vul ze met de warme saus. Versier met een paar garnaaltjes en dien meteen op.

Videetjes Met Grijze Garnalen En Mousselinesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges Met Mousselinesaus
30-60 min -
Bekijk recept
Gegrilde Asperges Met Zalmforel En Mousselinesaus
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Zeeduivel en papillote met mousselinesaus
0 min
Bekijk recept

Garnalen in roomsaus
30 min
Bekijk recept