Bul Ko Ki. (sla-envelopjes Met Pittige Vleesreepjes.)

8
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Vlees mengen met 1 el suiker en mirin en circa 30 minuten laten marineren.
- SAUS: Sojasaus, 1, 5 el suiker, knoflook, lente-ui, sesamzaad en sesamolie mengen.
- Saus en vlees mengen en nogmaals 3 uur laten marineren.
- 1 el sojaolie verhitten en 1/3 deel van vlees met saus hierin in 5 - 10 minuten bruin en gaar bakken.
- Vlees warmhouden.
- Rest van vlees op dezelfde manier bakken (niet teveel vlees tegelijk bakken, anders komt er teveel vocht los).
- Gerecht serveren met witte rijst en blaadjes sla er apart bijgeven.
- TIP: Dit gebakken rundvlees gerecht wordt als volgt gegeten: pak een blaadje sla, schep hier wat rijst en wat gebakken rundvlees in, vouw het slablaadje iets dicht en eet het samen.

Bul Ko Ki. (sla-envelopjes Met Pittige Vleesreepjes.) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot met roerbakreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase wokschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bul Ko Ki (Sla-envelopjes Met Vleesreepjes)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bul Ko Ki
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bul Kogi
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept