Kalfskotelet Van De Jager.

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pers een citroen uit. Maak een marinade van 1 dl wijn, 2 eetlepels olie, het citroensap, een blaadje laurier en een takje tijm. Voeg hier de koteletten bij en zorg ervoor dat ze in hun geheel met marinade in aanraking komen. Draai ze vaker om. Laat ze anderhalf uur marineren en droog ze dan af. Paneer de koteletten a l′anglaise. Smelt de boter in een pan en sauteer hierin de koteletten 7 minuten per kant. Draai ze voorzichtig om opdat de korst niet beschadigd wordt. Passeer ondertussen de marinade en voeg aan het vocht de rest van de wijn toe. Snij de tweede citroen in 4 plakken. Strooi zout en peper over de koteletten en leg ze op een voorverwarmde dienschaal. Houd ze warm. Deglaseer de pan met het vocht van de marinade. Schraap alle aanbaksels goed los van de bodem en laat het vocht wat inkoken. Schenk het over de koteletten. Leg op elke kotelet een schijf citroen.

Kalfskotelet Van De Jager. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn Op De Wijze Van De Jager
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Wild Konijn Op De Wijze Van De Jager
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koude nudelsalade
0 min
Bekijk recept
Zoete Kokos-Rumballetjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet met bloemkool
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept