Verwarm de ovengrill in 7 minuten voor. Verhit de melk. Ontvel de tomaat en snijd hem in vieren. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de lente-uitjes in ringen. Snijd de Gorgonzola en belegen kaas in blokjes. Smelt de boter samen met de bloem in de steelpan en laat de roux op een klein vuur al roerend even pruttelen. Schenk al roerend scheutje voor scheutje de melk bij de roux, zodat een gladde gebonden saus ontstaat. Roer de kaasblokjes door de saus en laat de kaas smelten. Breng de ragout op smaak met peper, zout en paprikapoeder. Verwarm de tortilla′s in een droge koekenpan. Roer de tomaatblokjes, lente-ui en eidooier van het vuur af door de kaasragout en schep de ragout op de tortilla′s. Rol de tortilla′s luchtig op en bestrooi ze met geraspte kaas. Laat de kaas onder de ovengrill gratineren. Leg de gegratineerde tortilla′s op warme borden.
Tortilla Met Kaasragout is een recept van Smulweb.nl