Dorade Met Aubergine En Geroosterde Paprika-aioli

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de grillpan en bak hierop de auberginerondje gaar. Ze moeten lekker zacht worden. Als ze bijna gaar zijn (even flink pletten dan loopt het vocht er uit), verhit je de olie in de koekenpan. Bak de doradefilets eerst op de huidkant flink aan (de huid moet knapperig zijn), keer na twee a drie minuten om en bak ook de andere kant gaar. Zet het vuur na anderhalf a twee minuten uit en zo kan de vis wat nagaren. Schep op ieder bordje twee auberginerondjes (strooi eventueel wat peper en zout er over) en leg daarop wat paprikareepjes. Leg daar weer de visfilet bovenop en schep er wat paprika-aioli overheen.

Dorade Met Aubergine En Geroosterde Paprika-aioli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde dorade royal met Griekse salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Colombo van goudbrasem
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept