Briouats

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het aangemaakte gehaktmengsel los in een klontje boter in de koekenpan. Giet er, als het gehakt gaar is, al roerende de 6 losgeklopte eieren bij en meng er 3 theelepels kaneel doorheen. Roer dit alles ongeveer 3 minuten goed dooreen en haal van het gas af. Laat afkoelen. Neem een loempiavel, leg een bergje van het gehaktmengsel op een hoek en vouw er langwerpige "sigaren"van (net zoals b.v. Vietnamese loempia′s). Bak ze in de hete olie goudbruin en laat ze goed uitlekken op keukenpapier.

Briouats is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Briouats met groenten
20 min Snack
Bekijk recept
Briouats van merguez en tomatensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramadanrecept Briouats Met Amandelen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Briouats Met Geitenkaas, Zwarte Olijven En Koriander
0-10 min -
Bekijk recept

Briouats met groenten
20 min Snack
Bekijk recept
Briouats van merguez en tomatensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramadanrecept Briouats Met Amandelen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Briouats Met Geitenkaas, Zwarte Olijven En Koriander
0-10 min -
Bekijk recept