*Lamsbout Van Hans!*

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lamsbout inwrijven met de kruiden en de knoflookpasta (of de knoflookteentjes in de lamsbout steken). Lamsbout rondom bestrijken met honing-/oliemengsel en in de Romertopf leggen. Bouillon om de lamsbout gieten. Gesloten Romertopf in de koude oven plaatsen en afstellen op 2 uur en 200 graden. Daarna nog een half uur in afgezette oven laten staan. Lamsbout uitnemen en laten rusten. Vocht zonodig zeven boven steelpannetje, aan de kook brengen en 125 cc room toevoegen. Blijven roeren tot homogene massa ontstaat. Zonodig met peper en zout verder op smaak brengen.

*Lamsbout Van Hans!* is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Hans en Grietje-kipkluifjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
HACHEE VAN HANS EN MARCEL
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Poon Van Hans*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept