Maquereaux Grilles Au Cumin (Tunesie)

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de vissen schoon en verwijder de koppen. Roer de olie, de komijn, de knoflook, wat zout en de in 6 eetlepels wateropgeloste harissapasta door elkaar. Maak 2 schuine inkepingen aan iedere kant van de vissen en leg de vissen in de marinade. Wrijf de marinade goed in de inkepingen. Rooster de vissen boven een houtskoolvuurtje of onder de voorverwarmde ovengrill in circa 8 minuten per kant goudbruin. Snijd de citroenen in partjes en geef ze bij de sissendhete vissen.

Maquereaux Grilles Au Cumin (Tunesie) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tunesische Ra's El Hanoet (Tunesie)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meshweya (Tunesie)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tunesie: Hanniballetjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Garnalen Op Oosterse Wijze (Tunesie)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilleerde makreel met komijnzaad (maquereaux grill ...
Bekijk recept