Kalfsvlees Op Zuricher Wijze

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie ,bak steeds een portie vlees goudbruin.Haal het uit de pan en laat het boven een schaal op een zeef uitlekken. Fruit de ui in de olie.Laat de champignons even meebakken.Roer er de wijn en de room door.Roer het botermengsel door de saus.Laat de saus een paar min. koken en voeg peper en zout toe.Schep het vlees en het vleesnat uit de schaal door de saus.Maak alles nog even warm.

Kalfsvlees Op Zuricher Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept