Joodse Kippensoep

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kippepoten goed wassen onder stromend water. Hartjes doormidden snijden en wassen onder stromend water. Let op dat geen bloed meer in de hartkamers achterblijft: met vingers eruit spoelen. Kippepoten, hartjes, water, foelie, citroenschil, in stukjes gesneden uien en wortelen en in ringetjes gesneden prei +/- 3 uur zachtjes laten trekken. Kippepoten uit de soep nemen; vel en bot verwijderen en het vlees in stukjes snijden. Vlees terug in de soep doen. Bouillontabletten en matzeballetjes in de soep doen en alles nogmaals 20 minuten laten trekken.

Joodse Kippensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Joodse kippensoep stap-voor-stap
1u15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Joodse kippensoep met matzeballen
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Joodse Boterkoek
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Joodse Latkes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept