- **Heel dun gesneden varkenshaas gemarineerd in een ketjap-gembermarinade** - Pers 2 teentjes knoflook fijn. - Meng 2 dl ketjap met de knoflook, de gembersiroop en de sesamolie. - Gebruik de helft van het ketjap-gembermengsel als dipsaus aan tafel en de rest als marinade. - Leg de plakjes varkenshaas in de marinade en laat het vlees minimaal 30 minuten marineren. - Dep de plakjes droog en grill ze aan tafel bruin en gaar. *Lekker met sesamzaad, dat voor het grillen over het vlees gestrooid kan worden.* - **Heel dun gesneden ossenhaas gemarineerd in een ketjap-citroenmarinade** - Pers 2 teentjes knoflook fijn. - Meng 2 dl ketjap met de knoflook, 2? eetl. bruine suiker en het citroensap. - Gebruik de helft van het ketjap-citroenmengsel als dipsaus aan tafel en de rest als marinade. - Leg de plakjes ossenhaas in de marinade en laat het vlees minimaal 30 minuten marineren. - Dep de plakjes droog en grill ze aan tafel bruin en gaar. *Lekker met een komkommersalade met rode peper* - **Heel dun gesneden speklapjes gemarineerd in een ketjap-rode pepermarinade** - Pers 2 teentjes knoflook fijn. - Meng 2 dl ketjap met de knoflook, 2? eetl. bruine suiker en de rode pepersaus. - Gebruik de helft van het ketjap-rode pepermengsel als dipsaus aan tafel en de rest als marinade. - Leg de speklapjes in de marinade en laat het vlees minimaal 30 minuten marineren. - Dep de lapjes droog en grill ze aan tafel bruin en gaar. *Lekker met gezouten Oosterse groenten (blik)*
Koreaans Tafelgrillen Op De Bakplaat is een recept van Smulweb.nl