Kip In Cognacsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter in een braadpan smelten, de marinade erin gieten en de kip erin leggen. Bestrooi het geheel met tijm en braad de kip aan beide kanten goed aan. Blus het geheel af met wijn, voeg de rozijnen toe en laat het met deksel op de pan op een laag vuur zachtjes garen. Roer de cognac door de creme fraiche en schep het over de gare kip. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Kip In Cognacsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasstukjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept