Tong A La Picasso

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de tongen onder de kraan af en dep ze droog. Bestrooi met peper en zout. Doe een lik boter in de pan en een scheutje olie zodat je de hittegraad iets hoger wordt. Bak de tongen totdat ze gaar zijn, aan ieder kant ca 5 - 8 minuten. Ik doe dat eigenlijk altijd op gevoel. Haal de tongen uit de pan en leg ze op ene schaal. Dek af met alufolie om snel afkoelen tegen te gaan. Laat het bakvocht inkoken en voeg eventueel een likje boter bij. Bak nu eerst de gember en banaan. Als deze bruin is dan schep je deze alvast over de vis. Het overige fruit bak je snel bruin. Schep dit ook over de vis. Voeg kerrie toe, paprikapoeder, siroop en sinaasappelsap en laat in de koekenpan iets inkoken tot een stroperige saus. Dit gaat vrij snel. Schenk dit over de vis en het fruit. Snelheid is geboden. Direct opdienen.

Tong A La Picasso is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tong Picasso
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester à la Picasso
0 min
Bekijk recept
Risotto A La Picasso
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen Met Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept