Bitterkoekjesbavarois Met Boerenmeisjes

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De melk verwarmen. Gelatine met suiker, eidooiers en wat warme melk gladroeren en al roerend bij de melk voegen. Al roerend verwarmen tot ongeveer 80 graden en laten binden. De melk mag niet gaan koken! De vla lobbig laten worden. De slagroom halfstijf slaan en door de vla spatelen. Bitterkoekjes en uitgelekte boerenjongens door de vla spatelen en de massa overdoen in 4 vormpjes. De pudding in de koelkast op laten stijven. De puddinkjes storten en de boerenmeisjes op de borden leggen. Sinaasappelsap met wat opgevangen brandewijn mengen en op de borden scheppen. Met slagroom en munt garneren.

Bitterkoekjesbavarois Met Boerenmeisjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Boerenmeisjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjespudding Met Boerenmeisjes
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
0-10 min -
Bekijk recept

Bitterkoekjesbavarois met vanille
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjesbavarois
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjesbavarois
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Top Bitterkoekjesbavarois(pudding) Met Een Caramel-roomsaus
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept