Luxe Hapjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hapje 8: Leg op een rond sneetje roggebrood een (wat dikker gesneden) plak osseworst of biefstukworst, rol 1 olijf in een plakje ansjovisfilet, prik op een prikker door de worst en het roggebrood. Hapje 9: Leg op een rond sneetje roggebrood wat geplukte tuinkers en leg in het midden een stukje peperkaas. Hapje 10: Kook de eieren, snij ze doormidden en haal het eigeel eruit. Meng dat met citroen-mayonaise en garnalen en vul het ei hiermee. Snij een klein plakje van de onderkant, zodat het ei blijft staan. Hapje 11: Haal het kapje van de kerstomaatjes en hol ze uit. Bestooi ze van binnen met zout en peper en vul ze met garnalen. Hapje 12 blini′s: Snij de courgette in plakken van 1/2 cm. Leg die naast elkaar in een droge hete koekenpan en bak ze aan beide kanten lichtbruin. Bestrooi met zout en peper en laat ze afkoelen. Schep op elk plakje een lepel creme fraiche en strooi daar wat waterkersblaadjes over. Leg daar een plakje zalm op en bestrooi dit met wat peper. Leg op de zalm een lepeltje kaviaar.

Luxe Hapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met risotto en mozzarella
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept