Chileense Goulash ( Porkolt )

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De uien pellen en snipperen. vlees in blokjes snijden en in een braadpan de boter verhitten. De ui ca. 2 minuten zachtjes bakken daarna de knoflook daaroverheen uitpersen. Paprikapoeder erdoor roeren, vlees eraan toevoegen en al omscheppend bruin bakken. Vlees nog ca. 10 minuten zachtjes laten bakken. Intussen de tomaten inkruisen, enkele seconden onderdompelen in kokend heet water, afspoelen onder koud stromend water en dan ontvellen en in stukken snijden. Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. tomaat en paprika en karweizaad door het vlees scheppen De wijn langs de rand van de pan erbij schenken, op smaak brengen met iets zout en peper. Met deksel op de pan het gerecht 2,5 tot 3 uur zachtjes gaar laten stoven. Af en toe goed omscheppen om aanbranden te voorkomen.

Chileense Goulash ( Porkolt ) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pörkölt met rode paprika
30 min-
Bekijk recept
Porkolt
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porkolt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash (porkolt)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Zeepaling Soep
30-60 min -
Bekijk recept
Chileense Stoofschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Varkensfricandeau
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept