Herfstsaus Met Eekhoorntjesbrood

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak een klein sjalotje aan met iets boter.Wel de gedroogde eekhoorntjesbrood in iets heet water.voeg het welvocht (gezeefd) van het eekhoorntjesbrood samen met de fond, de port en de gelei bij de sjalotten in de pan en laat het 5 minuten zachtjes doorkoken. Voeg het eekhoorntjesbrood toe en bind het geheel iets met allesbinder.Maak de saus op smaak met iets zout en peper.

Herfstsaus Met Eekhoorntjesbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Herfstsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept