Gepocheerde St. Jacobsschelpen Met Kerrieroom

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rest van de bouillon in tot er ca. 1 dl. van over is. Voeg er de slagroom, de witte port, de visfumet, de tomatenketchup en de kerrie aan toe, en laat alles opnieuw inkoken, tot ca. 2 dl. Snij intussen de St. Jacobsschelpen in dunne plakjes, drapeer ze op een mooi bord. Snij ca. 25 gr. koude boter in dobbelsteentjes en klop ze - van het vuur af- 1 voor 1 door de saus. Voeg eventueel nog wat zout naar smaak toe. Begiet de plakjes St. Jacobsschelp met de saus.

Gepocheerde St. Jacobsschelpen Met Kerrieroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank
30 min-
Bekijk recept
Bloemkoolcappuccino met kerrieroom
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Kerrieroom
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept