Tagliatelle De Saumon Fumee Au Creme Basilic

5
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pluk de blaadjes basilicum en kneus de stelen. Kook de room, samen met de stelen, in tot 3 dl. Kook de pasta volgens receptuur. Snijd de blaadjes basilicum chiffonade. Verwijder alle ongerechtigheden van de zalm en snijd en jullienne. Voeg de zalm aan de hete saus toe en laat het vooral niet TE GAAR worden. Saus op smaak brengen.

Tagliatelle De Saumon Fumee Au Creme Basilic is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scampisouffle Op Zwarte Pasta Met Noilly Pratsaus En Basilic
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraiseerde Hele Kreeft Met Antiboise Van Tomaat En Basilic
20-30 min -
Bekijk recept
Krokant kruidentaartje met geroosterde paprika en kwa ...
Bekijk recept
Tomatensorbet
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept