Kropsla Met Crostini En Brie

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en droog de sla en scheur de bladeren kleiner
  • 2 Bak de spekjes uit en laat ze uitlekken op keukenpapier
  • 3 Klop een dressing van 3 eetlepels olie, azijn, honing, mosterd, zout en peper
  • 4 Bedruppel de sneetjes stokbrood aan beide kanten met de overgebleven olie en bak ze goudbruin in een droge koekenpan, leg er dan de brie op, doe de deksel op de koekenpan en laat even smelten
  • 5 Meng de tijm door de honing en verdeel dit mengsel over de brie-broodjes
  • 6 Meng de kropsla met de dressing en verdeel over 4 bordjes
  • 7 Strooi er de spekreepjes over en leg de briebroodjes erbij

Kropsla Met Crostini En Brie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept