Geflambeerde Tournedos Met Champignons

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd rondjes uit het brood waar de tournedos op passen en maak er croutons van. Houd ze warm. Maak de champignons schoon en sauteer ze in 50 gram boter gedurende 10 minuten. Smelt weer 50 gram boter in een pan en sauteer hierin, gedurende 3 minuten per kant, de tournedos bruin. Zet ze op de croutons en houd ze warm. Doe de champignons in de pan van de tournedos, verhit deze en flambeer met de armagnac. Voeg er dan de slagroom bij. Laat deze wat reduceren en maak de saus af op smaak met peper en zout. Schenk de saus over de tournedos.

Geflambeerde Tournedos Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept