Pel en halveer de ui. Snijd de ui in zeer dunne reepjes. Verhit 2 eetlepels olie en bak uireepjes hierin 5 minuten op een laag vuur. Laat het vocht van de zalm aflopen en verdeel de zalm in kleine stukjes. Meng de ui in een schaaltje met de barbecuesaus, de zalm, de koriander en de tabasco naar smaak (hoe meer hoe pittiger). Knip de loempiavel¬letjes in vieren en leg de stukken naast elkaar op het aan¬recht. Schep in het midden van elk loempia¬velletje een lepel¬ van het zalmmengsel. Vouw eerst de zijkan¬ten van het loempia¬velletje erover, maak ze nat met een beetje water en vouw vervol¬gens de onder- en de boven¬kant erover. Leg de "vlammetjes" ondersteboven op een met bakpapier beklede bak¬plaat. Bewaar de "vlammetjes" eventueel tot gebruik in de koelkast. Goed afdekken met plasticfolie! Verwarm de oven voor op 220?C. Bestrijk de pakketjes met een beetje olie en bak ze in het midden van de oven in ca. 15 minuten goudbruin. Warm serveren. Vistip: vervang de zalm door tonijn.