Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette

4
20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 8 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinaigrette lichtjes op voor het serveren (niet te heet!). Bak de snoekbaarsfilets in olijfolie aan op de huidzijde, draai om en plaats 4 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Verwarm de puree, meng olijfolie erdoor en vlak voor het serveren de paling en slagroom erdoor roeren. Direct serveren. Verwarm een klont boter in een koekenpan of wok, voeg het teentje knoflook toe en de spinazie. Omroeren en snel de spinazie laten slinken. Kruiden met peper en zout en op een zeefje laten uitlekken. Direct serveren. Plaats in het midden van een bord een hoopje spinazie en schep er een eetlepel brandade op. Leg de snoekbaarsfilet erop. Lepel de tomatenvinaigrette rondom en strooi een snufje fleur de sel op de visfilet.

Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilet met warme tomatenvinaigrette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenvinaigrette
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taartjes met ansjovis en tomatenvinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassouffle Met Rozemarijn En Tomatenvinaigrette
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Snoekbaarsfilet Met Prei
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snoekbaarsfilet Met Groene Kool En Spek
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Snoekbaarsfilet Met Prei En Spek
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde snoekbaarsfilet met prei en spek
Bekijk recept