Poon van de barbecue met sjalottencompote

2
20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Begin met de sjalottencompote. Verhit de boter en olie in een hapjespan en fruit de sjalotjes en rode ui zonder dat ze kleuren. Voeg de rest van de ingrediënten toe en stoof zachtjes 15 minuten. Laat afkoelen en verwijder de steranijs. Spoel de vissen af met koud water en dep ze droog met keukenpapier. Snijd ze aan de buikzijde iets verder open en leg er takjes rozemarijn in. Bestrijk de vissen met olie en bestrooi ze met peper, zout en kerriepoeder. Snijd ze aan beide kanten 3 keer diagonaal in en steek er plakjes sinaasappel in. Leg de vissen in een visklem op een hete barbecue en rooster ze in 10-12 minuten gaar. Keer ze halverwege. Serveer met de sjalottencompote. Lekker met grof bruinbrood bij.

Poon van de barbecue met sjalottencompote is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Gebraden lamsrib met meiknolletjes, sjalottencompote en lamsjus
0 min
Bekijk recept
Gebraden lamsrib met meiknolletjes, sjalottencompote ...
Bekijk recept
Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebrood Met Brie En Sjalottencompote
20-30 min -
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode poon met gestoofde sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Lauwe salade van rode poon, courgettes en gedroogde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept