Makreelcurry met garnalen

4
< 20 min -
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De taugé in een vergiet leggen, met kokend water overgieten en laten uitlekken. De ananas kleinsnijden. De prei en de rode peper schoonmaken en in dunne ringen snijden. De vis in dobbelstenen snijden en met citroensap besprenkelen en vervolgens met zout bestrooien. De prei met de rode peper, de taugé en de kerrie in 3-4 eetlepels olie aanbakken. Even bakken en vervolgens de ananas, de wijn en de room toevoegen, alles aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes laten koken. De maïzena met 3 eetlepels water gladroeren en de saus hiermee binden. In een andere pan de overige olie verhitten en hierin de blokjes vis krokant en gaar bakken. De vis met de garnalen voorzichtig door de curry scheppen en direct serveren.

Makreelcurry met garnalen is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept