Italiaanse zalmfilet met paprika

2
< 20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de paprika in reepjes. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en pers hier en teentje knoflook boven uit. Roerbak de paprika's ongeveer 5 - 10 minuten. Pel en snipper de rode ui. Roer een marinade van de pesto, 1 eetlepel olijfolie, kappertjes en de ui. Smeer de zalmfilets met de marinade in en leg de zalm in een ovenschaal. Dek ondertussen de schaal met zalmfilets af en zet de schaal gedurende 6 minuten in de magnetron (400W). Lekker met tagliatelle met verse basilicum en in reepjes gesneden gedroogde tomaat. Wijntip: Alsace Sylvaner, lichte, frisse fruitige witte wijn.

Italiaanse zalmfilet met paprika is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept