Hollandse garnalen, bisque van garnalen, bintjesaardappel, spitskool en pijnboompitjes

20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de Hollandse garnalen en bewaar de koppen voor de bisque te maken. Versnij de spitskool zeer fijn, kook kort in gezouten water, stoof op het moment aan met een klontje boter en kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Maak een bisque met de ingrediënten. Kook voor de espuma de bintjesaardappelen in de melk, kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Mix het geheel fijn en giet af in een puntzeef. Meng dit vocht met de slagroom en bewaar in de espumafles. Maal de pijnboompitjes zeer fijn tot een crumble. Dresseer het bord. Werk af met gefrituurde schijfjes van bintjesaardappel.

Hollandse garnalen, bisque van garnalen, bintjesaardappel, spitskool en pijnboompitjes is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met frisse rode biet-carpaccio
30 min-
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept