Gepocheerde snoekbaars met courgette

4
20 - 30 min -
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de court-bouillon: was de graten. Snijd de groenten in grove stukken. Meng alles door elkaar en breng aan de kook. Laat het vervolgens op een laag vuur 30 minuten trekken. Zeef alles door een doek. Breng wat bouillon aan de kook en pocheer hierin op een laag vuur de snoekbaars. Snijd de schil dik van de courgette af, zodat alleen het middelste deel van de courgette (de zaadjes) overblijft. Snijd van de schil een grove julienne en bak deze in wat hete olijfolie. Breng op smaak met grof gemalen peper en zout. Serveer de snoekbaars op de gebakken courgette. Lekker met een witte wijnsaus (beurre blanc) bij.

Gepocheerde snoekbaars met courgette is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept