Garnalenspies en visbrochette met salsa picante

1
20 - 30 min -
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg 8 satéstokjes in water om verbranden tijdens het grillen te voorkomen. Meng voor de garnalenspiesjes in een kommetje de olie, knoflook en peper en haal de ontdooide garnalen erdoor. Rijg ze aan 4 satéstokjes met aan begin en eind een kerstomaatje. Meng voor de visbrochettes het citroensap met de roerbakolie, zout en peper en wentel de verschillende vissoorten erdoor. Rijg de visblokjes afgewisseld met gele paprika aan 4 satéstokjes. Meng in een schaaltje de ingrediënten voor de salsa picante. Verwarm een grillpan, grill of barbecue. Rooster de visbrochettes 3 minuten per kant; keer ze regelmatig. Rooster daarna de garnalenspiesjes 1-2 minuten per kant (bij gebruik van rauwe garnalen 3 minuten per kant). Serveer de salsa picante bij de garnalenspiesjes en de visbrochettes.

Garnalenspies en visbrochette met salsa picante is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Chimichurri Picante
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Frango Picante Con Arroz
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frijoles (picante Bonen)
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Garnalenspies met paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenspies met kerrie-courgette en ananas
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surf- en turfspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-garnalenspies met Spaanse tomatensalade
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept