Indiase Lamscurry Uit De Magnetron

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lamsvlees in blokjes van ca. 2 x 2 cm snijden. Uien pellen en snipperen. Peper wassen en halveren, zaadjes en zaadlijst verwijderen. Peper in stukjes snijden. In schaal olie schenken en onafgedekt in magnetron op vol vermogen ca. 2-3 minuten verwarmen. Ui, peperstukjes en gemberpoeder toevoegen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Door elkaar roeren. In magnetron op vol vermogen in ca. 3-4 minuten verwarmen. Koenjit, chilipoeder, koriander, kerriepoeder, yoghurt, tomatenpuree en chutney toevoegen en erdoor roeren. Lamsvleesblokjes er goed doorscheppen. Afgedekt in magnetron in ca. 15-20 minuten op driekwart van het vermogen (525-600 Watt) gaar laten worden. Lamscurry nogmaals goed doorroeren en op smaak brengen met zout.

Indiase Lamscurry Uit De Magnetron is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept