Traditional Oatmeal Porridge

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pan 6 dl water aan de kook. Voeg dan, terwijl je roert met een garde, de havermout toe. Blijf roeren tot het mengsel opnieuw kookt. Laat de pap ca 10 min. heel zachtjes koken. Roer het zout erdoor en kook de pap in nog ca. 15 min. zachtjes gaar. Schep de pap in kommen. Srtooi er bruine suiker naar smaak over en schenk er een scheutje room op. In Schotland dopen ze elke lepel in een kom met room die naast het bord pap staat.

Traditional Oatmeal Porridge is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

OLD-FASHIONED OATMEAL PORRIDGE
20-30 min -
Bekijk recept
Porridge(Engelse Havermoutpap)
0-10 min -
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met pastasaus en peultjes
30 min-
Bekijk recept
Frisse maaltijdsalade met peer, noten en blauwe kaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met spekjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept